INEOS Grenadiers is klaar voor Openingsweekend
Tom Pidcock - foto: Cor Vos
donderdag 25 februari 2021 om 17:10

INEOS Grenadiers is klaar voor Openingsweekend

INEOS Grenadiers heeft bekendgemaakt welke zeven renners komend weekend van start gaan in Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne. De Britse formatie rekent onder meer op Tom Pidcock en Gianni Moscon.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Voor de 21-jarige neoprof Pidcock is het een eerste kennismaking met de eliteversies van Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne. De 26-jarige Moscon heeft al een pak meer ervaring als klassiekerrenner. Vorig jaar werd de Italiaan overigens gediskwalificeerd in Kuurne-Brussel-Kuurne vanwege agressief gedrag ten opzichte van andere renners.

Ook Leonardo Basso, Owain Doull (in 2019 nog tweede in Kuurne), Michał Gołaś, Ethan Hayter en Jhonatan Narváez maken deel uit van de selecties van INEOS Grenadiers voor beide kasseiklassiekers.

Selectie flag-gb INEOS Grenadiers voor flag-be Vlaamse Openingsweekend (27-28 februari)
flag-it Leonardo Basso
flag-gb Owain Doull
flag-pl Michał Gołaś
flag-gb Ethan Hayter
flag-ec Jhonatan Narváez
flag-it Gianni Moscon
flag-gb Tom Pidcock

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.