INEOS Grenadiers met Arensman, De Plus, Ganna en Pidcock in Volta ao Algarve
foto: Cor Vos
maandag 13 februari 2023 om 14:47

INEOS Grenadiers met Arensman, De Plus, Ganna en Pidcock in Volta ao Algarve

INEOS Grenadiers heeft de selectie bekendgemaakt voor de Volta ao Algarve. De Britse formatie staat met een sterke ploeg aan de start in Portugal. Onder anderen Thymen Arensman, Filippo Ganna en Tom Pidcock zijn van de partij. Laatstgenoemde maakt zijn seizoensdebuut op de weg.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Arensman heeft de Ronde van Valencia al in de benen. In die wedstrijd reed de jonge Nederlander vooral in dienst, maar hij behaalde wel een tweede plaats in de slotrit. Filippo Ganna kwam dan weer in actie in de Vuelta a San Juan, waar hij ondanks het ontbreken van een tijdrit knap tweede werd in het eindklassement. In de koninginnenrit naar de Alto Colorado hoefde de Italiaan enkel de uiteindelijke klassementswinnaar Miguel Ángel López voor te laten.

Naast Arensman, Ganna en Pidcock, stelt INEOS Grenadiers ook nog Jonathan Castroviejo, Laurens De Plus, Michał Kwiatkowski en Daniel Felipe Martínez op in de Volta ao Algarve. De wedstrijd begint woensdag met een relatief eenvoudig etappe en eindigt zondag met een ruim 24 kilometer lange tijdrit. Vrijdag en zaterdag staan de lastigste ritten op het programma.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.