INEOS Grenadiers met Tom Pidcock en Dylan van Baarle in Amstel Gold Race
foto: Cor Vos
zaterdag 9 april 2022 om 09:03

INEOS Grenadiers met Tom Pidcock en Dylan van Baarle in Amstel Gold Race

INEOS Grenadiers heeft bekendgemaakt welke renners zondag de Amstel Gold Race rijden. Kopman van het Britse team is Tom Pidcock, die vorig jaar als tweede eindigde in de Limburgse klassieker. Dylan van Baarle is er na zijn tweede plek in de Ronde van Vlaanderen ook bij.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Pidcock zal revanche willen na vorig jaar, toen hij met minimaal verschil verslagen werd door Wout van Aert en er veel consternatie was over de finishfoto. De vorm van de Brit lijkt alvast groeiende, nadat hij in het eerste deel van het voorjaar onder andere kampte met maagproblemen. Thuisrijder Dylan van Baarle hoeft zich over zijn conditie ook niet druk te maken, getuige zijn podiumplaats in Vlaanderens Mooiste.

De rest van de selectie bestaat met Magnus Sheffield, Laurens De Plus, Luke Rowe, Ben Turner en Michał Kwiatkowski uit een mix van jong talent en ervaring. Kwiatkowski weet zelfs hoe het is om de Amstel Gold Race te winnen: in 2015 was de Pool de beste. Twee jaar later werd hij nog eens tweede.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.