INEOS Grenadiers stapt over op Belgische kledingsponsor
foto: Cor Vos
dinsdag 20 juli 2021 om 10:46

INEOS Grenadiers stapt over op Belgische kledingsponsor

INEOS Grenadiers neemt na vijf seizoenen afscheid van Castelli als kledingsponsor. Daarmee is het rode logo met de witte schorpioen volgend jaar niet meer te zien op de shirts van het Britse WorldTeam. De ploeg heeft met Bioracer inmiddels een nieuwe partner gevonden.

“Koersen, samenwerken en ontwikkelen van hoogwaardige kleding samen met Castelli is sinds 2017 een belangrijk onderdeel binnen de ploeg. Samen voerden we talloze innovaties door en wisten we de prestaties van de ploeg onder alle omstandigheden te verbeteren. We danken het bedrijf voor alle steun”, laat INEOS Grenadiers in een persbericht weten.

Met ingang van 2022 kleedt het Belgische Bioracer de ploeg van onder anderen Egan Bernal en Richard Carapaz. “We zijn enorm enthousiast over de expertise van Bioracer op het gebied van zowel speedwear als custom fit. We kijken ernaar uit om de Bioracer-familie in onze ploeg te verwelkomen.”

Castelli gaat overigens een ander WorldTeam van kleding voorzien. Deceuninck-Quick-Step heeft onlangs bekendgemaakt dat kledijsponsor Vermarc wordt vervangen door het Italiaanse merk.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.