Intermarché-Wanty-Gobert kijkt naar Hermans en Eiking in thuiskoers
Quinten Hermans - foto: Cor Vos
maandag 19 juli 2021 om 18:25

Intermarché-Wanty-Gobert kijkt naar Hermans en Eiking in thuiskoers

Intermarché-Wanty-Gobert is er alles aan gelegen om te scoren in de Tour de Wallonie, de ronde die door het gebied van een groot deel van de sponsors trekt. Voor het klassement in de rittenkoers kijkt het team naar Quinten Hermans en Odd Christian Eiking.

“We komen naar deze Tour de Wallonie met een vastberaden ploeg om de trui te verdedigen, in het offensief gedurende de hele week”, vertelt ploegleider Valerio Piva. “Quinten Hermans en Odd Eiking zullen een interessant speelveld hebben om het klassement te halen, evenals Loïc Vliegen die dit evenement zeer goed kent. We kunnen rekenen op Andrea Pasqualon in geval van een sprintfinish.”

Vliegen keert terug in koers nadat hij in de Tour de France moest afstappen, omdat hij vanwege een knieblessure buiten de tijdslimiet was geëindigd. Baptiste Planckaert, Aimé De Gendt en Kévin Van Melsen maken de selectie compleet. “Na een zeer productief trainingskamp in de Alpen is de vorm goed en voel ik me klaar om mijn ploegmaten te helpen. Ons team heeft geen gebrek aan kwaliteit en we zullen elke dag kunnen schitteren met de ambitie om een goed klassement te behalen in Quaregnon”, aldus De Gendt.

Selectie Intermarché-Wanty-Gobert voor de Tour de Wallonie 2021 (20-24 juli)
flag-be Aimé De Gendt
flag-no Odd Christian Eiking
flag-be Quinten Hermans
flag-it Andrea Pasqualon
flag-be Baptiste Planckaert
flag-be Kévin Van Melsen
flag-be Loïc Vliegen

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.