zondag 24 juli 2022 om 13:45

Jakobsen, Groenewegen, Ewan én Philipsen winnen in Parijs – WIELERFLITS UPDATE #23

Video Jumbo-Visma blijft maar winnen. Ook de tijdrit naar Rocamadour viel ten prooi aan het Nederlandse WorldTeam, dat Wout van Aert zag winnen en Jonas Vingegaard de eindzege zag veiligstellen. Na afloop lieten de betrokkenen dan eindelijk hun emoties de vrije loop. Hoe dat zit? Bekijk nu de WielerFlits Update!

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Daarnaast blikken we vooruit op de klassieke massasprint op de Champs-Elysées. Dat doen we met vier voorname kanshebbers op de iconische zege. Dat is ook Wout van Aert, die dat kunststukje vorig jaar afleverde. Toen kon hij rekenen op een uitmuntende lead out van Mike Teunissen, die nu ontbreekt. Is de Belgische veelvraat daarom nu minder favoriet? Onze verslaggevers Maxim Horssels en Youri IJnsen praten je volledig over alles bij in de nieuwe WielerFlits Update!

Beluister de podcast hier:


De WielerFlits Update is ook te beluisteren als podcast
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.