Jan Boven: “Zwitserland belangrijk tussenstation voor Kruijswijk”
zaterdag 9 juni 2018 om 15:07

Jan Boven: “Zwitserland belangrijk tussenstation voor Kruijswijk”

Voorafgaand aan de start van de Ronde van Zwitserland vertelt Jan Boven op het YouTubekanaal van LottoNL-Jumbo over de ambities van de ploeg: “We hebben daar goede ambities voor. Voor Kruijswijk is de Ronde van Zwitserland een belangrijk tussenstation en we proberen toch een rit te winnen. Het is een goede wedstrijdprikkel in het traject richting de Tour.”

“We moeten de ploegentijdrit goed afwerken. Ook is er nog een tijdrit, die zal Steven zelf moeten doen. Dat gaat heel belangrijk zijn. We hebben Koen Bouwman ook bij om Steven bij te staan, we hebben een aantal bergetappes met echt zware bergen. We zullen van dag tot dag een mooi plan maken om te kijken wat mogelijk is”, besluit Boven, die ook nog kansen ziet voor Enrico Battaglin.

RIDE Magazine
33 Reacties
Sorteer op:
10 juni 2018 01:00
Wat bijzonder toch dat Kruijswijk hier door velen zo onderschat wordt en waarom eigenlijk? Steven kan zomaar op het podium belanden.
10 juni 2018 01:20
@bobby wellicht omdat hij muv een dag of 12 zo'n 2 jaar geleden, nog nooit het grote-ronde-podium niveau heeft laten zien?
Ik gun en hoop het verder wel hoor, maar het lijkt me toch onwaarschijnlijk
10 juni 2018 07:26
Boeiend interview zeg! Vol met clichés en open deuren en barstend van een goede visie! Een beetje zoals TLJ zich vaak laat zien: voorspelbaar met te weinig verrassingen.
10 juni 2018 07:56
@olavdiemen

Die beklimmingen in baskenland en romandie zijn toch totaal niet te vergelijken met de reuzencols die ze in de tour voorgeschoteld krijgen?

En een rondje van een week waar veel toppers niet zijn of als voorbereiding beschouwen, terwijl roglic er een doel van maakt, zijn toch compleet andere koek dan de tour van 3 weken waar zowat de gehele wereldtop in dat werk aanwezig is en ook nog eens in topvorm?

Kom ff op zeg haha
10 juni 2018 08:23
Beetje zoals jij? @ Sooike

Ik zou TLJ ook graag iemand zien afsturen op die bollentrui. Liever Roglic dan Kruijswijk wat mij betreft. Als Kruijswijk recht blijft zit er wel een top10 in, maar hij lijkt zo kwetsbaar. Benieuwd naar de volgende dagen!
10 juni 2018 10:47
@ Bobby Solo

Wellicht dat je Kruijswijk overschat ? Ik zou het fantastisch vinden als hij de Tour wint. Maar hij is nu 31 jaar, is nog nooit op het podium geëindigd in een grote ronde en heeft zelfs nog nooit een etappe gewonnen in een grote ronde... Laat hem ons verrassen, graag zelfs, maar in de lijn der verwachting ligt het niet hoor.
10 juni 2018 13:02
@ mus vd M
In Romandie versloeg hij Poorte, Bernal en oa Fugldsang. In Baskenland o.a Quintana en Landa. Dat zijn geen koekenbakkers.
Ennuh in de tour vorig jaar heeft hij een etape gewonnen met twee colls buitencategorie. Dan kun je ook de grote bergen over hoor.
Kortom ik verwacht dat Roglic het beter gaat doen dan kopman Kruijswijk en misschien zelf wel gaat stunten.. .. vrij logisch allemaal haha we shall see!
10 juni 2018 13:55
ik begrijp het doel van dit type communicatie niet zo goed als voormalig communicatiemedewerker. ik vind dat ltj te veel van dit soort comms heeft. zorg dat je under promised en over delivert

Om te reageren moet je ingelogd zijn.