vrijdag 15 juli 2022 om 12:41

Jasper Philipsen: “Hopelijk een rustige dag en een mooie sprint na de Alpenritten”

Video Jasper Philipsen hoopt op een rustige dag en een mooie sprint in de dertiende etappe van de Tour de France. In de rit tussen Le Bourg-d’Oisans en Saint-Étienne hoopt de snelle man van Alpecin-Deceuninck zijn snelle benen weer te laten gelden na enkele zware Alpenetappes. “Het ideale scenario, maar in de Tour zal dat niet altijd het geval zijn.”

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Philipsen laat in gesprek met WielerFlits weten dat hij redelijk gemotiveerd is voor de dertiende etappe naar Saint-Étienne. “De voorbije dagen waren met iets minder motivatie en minder doelen om de Alpen door te raken. Vandaag is weer een mooie kans om toch ook gemotiveerd te zijn.”

De Belg beseft dat veel renners vandaag in de vlucht willen zitten. “Gelukkig zijn er ook nog een heel aantal renners die een sprint willen. Ik hoop op een redelijk rustige dag na de Alpen en aan het eind een mooie sprint. Dat is het ideale scenario, maar in de Tour is dat niet altijd het geval.”


Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.