zondag 17 juli 2022 om 13:52

Jasper Philipsen ziet nog drie sprintkansen in Tour: “Vandaag is het fifty-fifty”

Video Jasper Philipsen wacht nog altijd op zijn eerste ritoverwinning in de Tour de France. De vijftiende etappe naar Carcassonne is een daarvan, maar dat wordt geen sinecure weet de sprinter van Alpecin-Deceuninck. “Ik heb net fifty-fifty gezegd als schatting”, aldus Philipsen tegen WielerFlits.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“We zijn met een ploeg die etappewinst nastreeft en zeker nu voor de sprints, omdat Mathieu is uitgevallen. Vandaag gaan we proberen te sprinten”, kondigt hij aan. Samen met de twee vlakke ritten in de slotweek, ligt in Carcassonne een mogelijkheid. “Ik denk dat er nog drie kansen voor type renners zoals ik. Maar er zijn nog andere jongens die hun kans zien, dus het zal niet gemakkelijk worden.”

“Van Jumbo-Visma verwachten we niet veel steun. Ik denk dat het de verwachte sprintersploegen gaan zijn die gaan proberen de rit te controleren”, aldus Philipsen.

Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.