Jeanne Korevaar vervangt Sabrina Stultiens op het WK

Jeanne Korevaar vervangt Sabrina Stultiens op het WK

foto: Martin Paldan | GripGrab

woensdag 19 september 2018 om 12:13
Wielerflits Kort

Sabrina Stultiens kan niet deelnemen aan de wegwedstrijd van het aankomende WK in Innsbruck. De 25-jarige renster van WaowDeals heeft nog te veel last van haar valpartij voor de start van de Tour d’Ardeche. Jeanne Korevaar is haar vervangster.

In het najaarsnummer van RIDE besteden we ruimschoots aandacht aan het komende WK en lees je onder meer interviews met Wout van Aert en Jasper Stuyven. Profiteer nu van onze abonnee-actie en krijg tijdelijk bij het afsluiten van een jaarabonnement ons najaarsnummer gratis. Bestel je RIDE liever los? Vroege beslissers profiteren tijdelijk van een aantrekkelijke Early Bird-korting.

Het uitvallen van Stultiens – die vorig jaar met haar ploeggenoten van Sunweb nog goud veroverde op het WK ploegentijdrit – is een bittere pil voor bondscoach Thorwald Veneberg. De ex-renner heeft echter vertrouwen in de pas 21-jarige Korevaar.

“Het is jammer voor Sabrina, maar het biedt ook kansen voor de opkomende generatie. Jeanne heeft al laten zien dat zij het WorldTour-niveau aankan.” Korevaar won onlangs nog een etappe in de Lotto Belgium Tour. Daarnaast werd ze zevende in de Omloop het Nieuwsblad.

Dit artikel delen:

1 Reactie

nickdt 19 september 2018 om 13:16

Opkomende generatie: Net alsof Stultiens niet van de opkomende generatie is, want ze is pas 25 (Scheelt maar vier jaar met Korevaar).

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair