Jens Adams vindt in Chocovit een nieuwe privésponsor
foto: Instagram Jens Adams
vrijdag 7 oktober 2022 om 12:48

Jens Adams vindt in Chocovit een nieuwe privésponsor

Jens Adams gaan we dit seizoen opnieuw zien in een volledig wit tenue, maar niet meer met Hollebeekhoeve als sponsor. De 30-jarige crosser heeft in Chocovit een nieuwe partner gevonden voor zijn eenmansploeg, nadat hij eerder al Toyo Tires had aangetrokken als sponsor.

“Een nieuwe trui en een nieuwe hoofdsponsor: Chocovit! Hollebeekhoeve Cycling Team wordt Chocovit Cycling Team”, schrijft Adams op Instagram. Op de foto die hij plaatst is te zien in zijn volledig witte tenue, waar op de borst, schouders en mouwen de nieuwe sponsor te lezen is. Chocovit is volgens de eigen website een gevitamineerde magere chocomelk, die te gebruiken is als sport- en recuperatiedrank vanwege het lage vetpercentage en de toegevoegde vitamines.

Adams reed sinds 1 januari 2020 met het shirt van de Hollebeekhoeve. Hij had er een overeenkomst tot februari 2023, maar in maart dit jaar werd plots het faillissement van de Hollebeekhoeve aangekondigd. Met Toyo Tires vond Adams al een tussenoplossing en nu heeft hij zijn nieuwe hoofdsponsor gevonden.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jens Adams (@jensadams1)

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.