Jim Aernouts verlengt contract bij Telenet Fidea Lions

zaterdag 23 februari 2019 om 15:21
Jim Aernouts verlengt contract bij Telenet Fidea Lions

foto: PhotoPress.be

Jim Aernouts zal ook volgend seizoen in de kleuren van Telenet Fidea Lions rijden. Na een sterk seizoen heeft de ploeg van manager Sven Nys besloten verder te gaan met de Belg, die dit jaar een overwinning boekte in Slany (Tsjechië).


“Jim is een belangrijke schakel in het geheel van de Telenet Fidea Lions. En in deze rol wordt hij zowel door de renners als het teammanagement enorm geapprecieerd. Hij haalt steeds het maximale uit zichzelf en we verwachten dat hij dat ook de komende jaren zal doen, met standvastige winters met af en toe een uitschieter als doel”, vertelt Nys in het persbericht.

Ook Aernouts zelf is content met zijn contractverlenging. “Bij Telenet Fidea Lions voel ik zowel van het teammanagement als van mijn ploeggenoten veel respect voor wat ik doe. Het is heel fijn dat ik in deze vertrouwde omgeving kan blijven verderwerken! Ik zal er dan ook alles aan doen om mooie prestaties te blijven neerzetten en mijn rol als teamspeler goed te vervullen”, aldus de 29-jarige veldrijder, die vorige week nog negende werd in Hulst.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.