Jonas Vingegaard met tattoo (?) aan het trainen op Mallorca: “Hij zag er superfit uit”
foto: Instagram Ca'n Topa
maandag 20 mei 2024 om 10:22

Jonas Vingegaard met tattoo (?) aan het trainen op Mallorca: “Hij zag er superfit uit”

Jonas Vingegaard boekt duidelijk progressie. De Deen maakte onlangs pas zijn eerste buitenritje na zijn zware val in de Ronde van het Baskenland, maar is momenteel alweer aan het trainen op Mallorca. Dat blijkt uit een foto op de sociale media van Ca’n Topa, een café op de top van de Coll de Sóller.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Het was geweldig om wielergrootheid Jonas Vingegaard vandaag te zien trainen op de Coll de Sóller en hem te zien stoppen om hallo te zeggen tegen zijn fans”, klinkt het op de pagina. “Prachtig om hem weer op zijn fiets te zien! Hij zag er superfit uit!”

Vingegaard maakte op de top van de Sóller ook nog een foto met enkele fans. Opvallend: op de foto is te zien dat de tweevoudig Tourwinnaar een tattoo (?) van een vlinder op zijn linkerarm heeft.

Tour de France?
Vingegaard brak op 4 april zijn sleutelbeen en meerdere ribben bij een val in de Ronde van het Baskenland. Ook liep hij een klaplong en een kneuzing aan zijn longen op. Hij werd pas op 16 april uit het ziekenhuis in Spanje ontslagen. Drie weken later kon hij zijn eerste trainingskilometers op de weg weer maken, in zijn thuisland Denemarken. Nu, nog eens twee weken later, zit hij voor een trainingsstage dus op Mallorca.

“Natuurlijk hoop ik te starten in de Tour de France”, zei hij na zijn eerste buitenritje in Denemarken. “We weten nog niet hoe mijn vorm zich zal ontwikkelen en hoe mijn herstel zich voortzet, maar ik doe er alles aan om daar in topvorm te staan.” De Ronde van Frankrijk start dit jaar op 29 juni, in Italië. De openingsrit gaat van Firenze naar Rimini en bevat meteen het nodige klimwerk.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.