Jonathan Milan eerlijk na nederlaag: “Ik miste gewoon de benen”
Foto: Cor Vos
zondag 12 mei 2024 om 18:15

Jonathan Milan eerlijk na nederlaag: “Ik miste gewoon de benen”

Jonathan Milan had maar wat graag zijn tweede ritzege gepakt in de Giro-etappe naar Napels, maar een sterke Olav Kooij stak daar een stokje voor. Dat leidde toch tot wat teleurstelling bij de 23-jarige Italiaan van Lidl-Trek.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Net als vorig jaar word ik tweede in de rit naar Napels”, herinnert Milan – die destijds geklopt werd door Mads Pedersen – zich in het flashinterview. “Het was een zware finale, moet ik zeggen. We hebben ons best gedaan met Lidl-Trek, de jongens hebben de perfecte lead out gedaan. Ik miste de benen een beetje, de klimmetjes hebben me pijn gedaan in het slot.”

“Gelukkig is het morgen een rustdag”, lacht Milan. “Ik ga zo veel mogelijk proberen rusten, en dan kijken we vooruit. We gaan een klein ritje doen met een koffietje en misschien ook een klein dessert. Zo moeten we weer wat frisheid krijgen.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.