Jordi Warlop moet passen voor Vierdaagse van Duinkerke
© Glenn Coessens
zaterdag 11 mei 2019 om 14:39

Jordi Warlop moet passen voor Vierdaagse van Duinkerke

Nationaal Sport Vlaanderen-Baloise kan niet rekenen op Jordi Warlop voor de Vierdaagse van Duinkerke. De 22-jarige West-Vlaming sukkelt met slechte bloedwaarden. Er wordt gedacht aan een slaapstoornis.

Het wordt een drukke week voor de troepen van ploegleiders Walter Planckaert, Hans De Clercq en Andy Misotten. Morgen staat met de Trofee Maarten Wynants (UCI 1.1) en de Ardense Pijl zelfs een dubbele opdracht op de agenda.

Dinsdag begint dan de Vierdaagse van Duinkerke. Daar kan De Clercq geen beroep doen op Jordi Warlop. “Jordi sukkelt al een poos met slechte bloedwaarden”, aldus De Clercq. “Eerst werd gedacht aan mononucleose, maar dat blijkt niet het geval. Ook een slaapstoornis zou de oorzaak kunnen zijn. Daarom wordt hij begin volgende week een nachtje ter observatie gehouden in het Gentse UZ.”

De Clercq trekt naar Duinkerke met Piet Allegaert, Amaury Capiot, Benjamin Declercq, Robbe Ghys, Edward Planckaert, Thomas Sprengers en Aaron Van Poucke. De rest van het team gaat woensdag van start in Puivelde Koerse.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.