Julie De Wilde tot eind 2025 bij Plantur-Pura
Julie De Wilde tijdens de Tour de France Femmes - foto: Cor Vos
donderdag 18 augustus 2022 om 18:25

Julie De Wilde tot eind 2025 bij Plantur-Pura

Julie De Wilde rijdt ook de komende drie seizoenen voor Plantur-Pura. De ploeg maakte de nieuwe verbintenis met het 19-jarige Belgische supertalent zelf bekend.

De Wilde is bezig aan haar tweede seizoen in dienst van de Belgische UCI-formatie. Ze zegt blij te zijn daar nog een paar seizoenen aan toe te mogen voegen: “Ik voel me thuis in deze ploeg. De atmosfeer is fantastisch en ik hoop dat ik de komende jaren een betere renster kan worden samen met de ploeg.

In de voorbij Tour de France Femmes was De Wilde de jongste deelneemster. Tijdens dit wielerfeest liet De Wilde zich positief opmerken met een zevende plaats in etappe twee. Daarnaast mocht ze enkele dagen rondrijden in de trui voor de beste jongere. Eerder dit jaar werd ze ook al tweede in Dwars door Vlaanderen.

Marthe Truyen
Ook het opengebroken contract van Marthe Truyen werd officieel aangekondigd. De attente WielerFlits-lezer had echter al kunnen vernemen dat ze eveneens tot 2025 bij de ploeg blijft: “We zetten als ploeg gigantisch grote stappen, en ik kijk er naar uit om mee met de ploeg te blijven groeien de komende jaren.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.