Jumbo-Visma met speciaal jubileumshirt in Parijs-Roubaix

vrijdag 1 oktober 2021 om 10:17
Jumbo-Visma met speciaal jubileumshirt in Parijs-Roubaix

foto: Team Jumbo-Visma Cycling Team

Jumbo-Visma staat zondag in een uniek jubileumshirt aan de start van Parijs-Roubaix. Vanwege het honderdjarig jubileum van trouwe partner Jumbo zal de Nederlandse wielerploeg voor één dag het normale tricot inwisselen voor een Jumbo-geel wielershirt.

Jumbo Supermarkten is sinds 2015 partner van de schaats- en wielerploegen van Jumbo-Visma. Donderdag kreeg de familie Van Eerd twee unieke jubileumtenues uit handen van de ploeg: een wielertenue en een schaatspak. Richard Plugge, algemeen directeur van Jumbo-Visma, vindt het mooi dat zijn teams het jubilerende Jumbo op deze bijzondere manier kan eren. “We zijn supertrots op Jumbo en willen onze trouwe partner graag verrassen met dit unieke cadeau.”

“Dat verdienen ze, want een honderdjarig jubileum is een heel speciaal moment. Wij zijn blij en trots dat wij met onze wieler- en schaatsploegen nu al langere tijd deel mogen uitmaken van de geschiedenis van dit mooie sportieve familiebedrijf. Jumbo-Visma heeft veel te danken aan de ondersteuning vanuit Jumbo. De familie Van Eerd en CFO Ton van Veen staan mede aan de basis van de hedendaagse successen van onze teams. We kijken ernaar uit om nog lange tijd samen te winnen en te bouwen aan nieuwe onvergetelijke momenten.”

Kopman Wout van Aert, Mike Teunissen, Nederlands kampioen Timo Roosen, Nathan Van Hooydonck, Edoardo Affini, Pascal Eenkhoorn en Dylan Groenewegen staan zondag namens Jumbo-Visma aan de start van Parijs-Roubaix.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.