donderdag 14 juli 2022 om 10:06

Jumbo-Visma moet waken voor feeststemming – WIELERFLITS UPDATE #14

Video Jumbo-Visma heeft woensdag toegeslagen in de Tour de France. De Nederlandse formatie bestookte de door zieken geteisterde ploeg van UAE Emirates al vroeg op de dag met aanvallen om kopman en geletruidrager Tadej Pogačar uit te roken. Het zorgde er uiteindelijk voor dat Jonas Vingegaard de Sloveen kon breken op de Col du Granon. De Tour staat helemaal op z’n kop!

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De Nederlandse ploeg timede hun aanval zorgvuldig. Hoewel Primož Roglič na zijn val nog altijd sterk voor de dag kwam, was het erop of eronder voor Jumbo-Visma. Alleen nu konden de geel-zwarten nog met hun Sloveense mede-kopman spelen, omdat hij nog kort genoeg op het geel stond. Pogačar beet gretig in het aas, maar daarmee dompelde hij zichzelf kopje onder en pakte Jumbo-Visma de vetste vis. Onze verslaggevers Nico Dick en Raymond Kerckhoffs praten je volledig bij in een nieuwe WielerFlits Update!

O, en voor we het vergeten: we blikken uiteraard ook vooruit op de rit van donderdag met aankomst op de mytische Alpe d’Huez!

Beluister de podcast hier:


De WielerFlits Update is ook te beluisteren als podcast
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.