Jumbo-Visma onthult in documentaire All-in geheim achter succesformule van 2022
dinsdag 28 februari 2023 om 18:00

Jumbo-Visma onthult in documentaire All-in geheim achter succesformule van 2022

Jumbo-Visma is een jaar lang gevolgd door camera’s voor een zesdelige documentaireserie genaamd All-in: Team Jumbo-Visma. Het unieke aspect van deze serie, die vanaf woensdag 1 maart te zien is op streamingdienst Amazone Prime, is dat het de kijker een kijkje geeft achter de schermen van de beste wielerploeg van 2022, waardoor er niets geheim blijft.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De serie begint bij het trainingskamp eind 2021, waar sportief directeur Merijn Zeeman met de renners de basis legt om tweevoudig Tour de France-winnaar Tadej Pogačar van de troon te stoten. Via meerdere wedstrijden en hoogtestages zien we hoe Jumbo-Visma hun grootste ambitie waarmaakt: de Tour de France winnen.

Niets blijft verborgen voor de camera’s, van discussies in de ploegbus tot twijfels van de renners op de hotelkamer. De kijker wordt ondergedompeld in het leven van de kopmannen Wout van Aert, Jonas Vingegaard en Primož Roglič. Ook Tom Dumoulin komt uitgebreid aan bod. De Limburger, die later in het seizoen zou stoppen, speelt een hoofdrol als hij in tranen uit de Giro d’Italia stapt.

De andere grote verhaallijn gaat natuurlijk over de Tourzege van Jonas Vingegaard en de weg daar naartoe. Voor het eerst in 25 jaar nam een ploeg zowel de gele als de groene trui mee naar huis in de Ronde van Frankrijk en bovendien won Jumbo-Visma zes etappes en de bolletjestrui.

De documentaireserie All-in is geproduceerd door Southfields Stories en vanaf 1 maart te zien via de streamingsdienst Amazon Prima. Later dit jaar speelt Jumbo-Visma ook een grote rol in de Netflix-serie over de Tour de France 2022.


Bekijk hier de trailer van All-in: Team Jumbo-Visma:

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.