Jumbo-Visma presenteert ploeg rond Van Aert voor Milaan-San Remo
foto: Cor Vos
donderdag 18 maart 2021 om 08:23

Jumbo-Visma presenteert ploeg rond Van Aert voor Milaan-San Remo

Jumbo-Visma heeft de ploeg die Wout van Aert naar zijn tweede overwinning in Milaan-San Remo moet loodsen gepresenteerd. De Belgische kopman en topfavoriet krijgt in ‘La Primavera’ onder meer Timo Roosen en Sam Oomen met zich mee.

Op 24 november verschijnt de nieuwe winter-editie van RIDE Magazine. Mathieu van der Poel prijkt je op de cover. In ons magazine lees je een uitgebreid verhaal van 10 pagina's met dé smaakmaker van 2023. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Met Paul Martens, Jos van Emden en Christoph Pfingsten krijgt Van Aert ook drie ervaren hardrijders mee. Ook de Italiaanse tijdrijder Edoardo Affini, die in Tirreno-Adriatico al een helpersrol speelde, maakt deel uit van de selectie van Jumbo-Visma.

Vorig jaar, toen Van Aert in San Remo een sprint-à-deux won, kreeg hij tot diep in de finale hulp van de inmiddels vertrokken Amund Grøndahl Jansen. Ook toen kreeg hij steun van Roosen en Martens. Bert-Jan Lindeman en Antwan Tolhoek completeerden toen de ploeg.

Selectie Jumbo-Visma voor Milaan-San Remo 2021 (20 maart)
flag-be Wout van Aert
flag-it Edoardo Affini
flag-nl Jos van Emden
flag-de Paul Martens
flag-nl Sam Oomen
flag-de Christoph Pfingsten
flag-nl Timo Roosen

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.