Jumbo-Visma rijdt deze zomer in dit shirt de Tour de France

zaterdag 17 april 2021 om 09:48
Jumbo-Visma rijdt deze zomer in dit shirt de Tour de France

Jumbo-Visma liet wielerliefhebbers de afgelopen dagen kiezen in welk shirt de ploeg deze zomer aan de start van de Tour de France staat. Inmiddels is de stembus gesloten en blijkt het shirt The Rapid Rebel de meeste stemmen te hebben gekregen.

Omdat het reguliere shirt van Jumbo-Visma en de gele leiderstrui op elkaar lijken, verzochten de organisatie van de Tour en de UCI de ploeg om met een aangepast shirt te rijden. Een kans om iets bijzonders te doen, was de gedachte bij het team. Dus werd de keuze voor het shirt in de handen van de wielerfans gelegd. Samen met kledingpartner AGU waren drie designs met elk hun eigen verhaal ontworpen.

Na een week bleek The Rapid Rebel met 57.979 stemmen het populairst. Het shirt kreeg 44% van de stemmen. Op het tricot is plaats gereserveerd voor namen van fans. Volgens de ploeg heeft deze trui ‘het meest uitgesproken design met zijn kleurrijke karakter’. “Brandend van ambitie om wielerhistorie te schrijven. Gesierd door de namen van onze trouwste fans en herkenbaar door de dynamische en snelle lijnen.”

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.