donderdag 21 juli 2022 om 06:00

Jumbo-Visma verwachtte aanvallen Pogacar: “Die kwamen niet, misschien teken aan de wand”

Video Jumbo-Visma is weer een dag dichter bij hun gele droom in Parijs. Het Nederlandse WorldTeam was voorbereid op aanvallen van grote uitdager Tadej Pogačar, maar de Sloveen bewaarde al zijn energie voor een laatste krachtsinspanning op het vliegveld van Peyragudes. “Had hij een groot verschil in het klassement willen maken, dan had hij moeten aanvallen. Maar dat is niet gebeurd”, stelde ploegleider Arthur van Dongen vast voor de camera van WielerFlits

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Met de laatste Pyreneeënrit van donderdag voor de boeg, is het nog alle hens aan dek bij Jumbo-Visma. “We hebben geleerd dat Jonas en Pogačar elkaar bergop niet veel toegeven. Ik denk dat dit ons heel veel vertrouwen geeft voor donderdag. We hadden aanvallen verwacht, maar die kwamen er niet. Laat dat een teken aan de wand zijn.”


Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.