Servais Knaven: “Als je eerste en derde wordt, mag je heel tevreden zijn”
foto: WielerFlits
vrijdag 25 maart 2016 om 19:32

Servais Knaven: “Als je eerste en derde wordt, mag je heel tevreden zijn”

Servais Knaven was als ploegleider van Sky actief in de E3 Harelbeke. Na afloop stonden twee renners van de Britse ploeg op het podium. Michal Kwiatkowski pakte de zege na een strijd met Peter Sagan, terwijl in de achtergrond Ian Stannard naar de derde plek reed. Een tevreden Knaven stond WielerFlits te woord na de koers.

“Het was niet perfect, maar de renners waren sterk genoeg om alles recht te zetten”, aldus Knaven. Nadat Sky een eerste slag gemist had, wisten Kwiatkowski, Stannard en Puccio de sprong te maken naar de kopgroep. “Vanaf toen liep alles perfect.”

Wil je niets missen? Abonneer je dan direct op ons YouTube-kanaal. Kijk elke dinsdagavond ook naar WielerFlits Live om 20.00 uur.

RIDE Magazine
7 Reacties
Sorteer op:
25 maart 2016 20:01
Knappe prestatie ! Wel verdiende zege.
25 maart 2016 20:42
Maxim, even een petje af voor jou. Je werkt hard en het is mooi dat je zo vaak op pad trekt met micro en camera!
25 maart 2016 21:56
Supersterke ploeg! Ergens ook logisch dat je eerste en derde wordt. Stannard hoefde niet te werken in de achtervolging en ook Kwiatkowski kon zich wat sparen, ze hadden de ideale situatie gecreëeerd.
25 maart 2016 23:59
Ik hoop dat Lefèvre een beetje gekeken heeft naar die twee Sky-coureurs in de kopgroep. Maar waarschijnlijk had hij zijn handen vol aan zijn vier renners in dezelfde kopgroep. Die vier gingen pas koersen toen Kwiat en Sagan al uit het zicht waren verdwenen. Met lafheid is nog nooit een koers gewonnen Lefèvre!
26 maart 2016 00:21
@sooike: Laatste jaren nog niet veel koers gezien dan denk ik. Het gebeurt vaker en vaker dat je met laf koersen (jammer genoeg) het makkelijkste kunt winnen.
26 maart 2016 03:05
Kwiatkowski's beurten zagen er minder krachtig uit dan die van Sagan, goed berekenend gereden en ook goed in vorm. Vind niet dat Etixx laf reed maar ze leken te twijfelen.
26 maart 2016 08:28
Dacht even dat hij Cruijffiaans sprak. Mooie quote!

Om te reageren moet je ingelogd zijn.