Koen de Kort staat Jasper Stuyven bij in Ronde van Vlaanderen
foto: Sirotti
zaterdag 31 maart 2018 om 08:15

Koen de Kort staat Jasper Stuyven bij in Ronde van Vlaanderen

Koen de Kort is één van de renners die bij Trek-Segafredo kopman Jasper Stuyven moet bijstaan in de Ronde van Vlaanderen. De Amerikaanse WorldTour-ploeg heeft het lijstje renners bekendgemaakt die morgen aan de start staan van Vlaanderens Mooiste.

Stuyven wordt uitgespeeld als kopman, hoewel de ploeg met John Degenkolb nog een echte klassiekerspecialist in huis heeft. De Duitser is echter nog niet fit genoeg voor die rol. Volgende week is hij wel de beoogde leider tijdens Parijs-Roubaix, zei ploegleider Dirk Demol onlangs.

“Stuyven is zondag de kopman. Hij bevestigt dat hij op de rand van de echte doorbraak staat. Voorlopig steekt er geen favoriet bovenuit. Iedereen kan rap rijden, maar niemand heeft een supersnelle dag. Door de aanhoudende koude worden de spieren misschien wat geblokkeerd”, aldus Demol.

flag-us Trek-Segafredo voor de flag-be Ronde van Vlaanderen
flag-be Jasper Stuyven
flag-de John Degenkolb
flag-nl Koen de Kort
flag-ie Ryan Mullen
flag-dk Mads Pedersen
flag-ch Gregory Rast
flag-us Kiel Reijnen

RIDE Magazine
3 Reacties
Sorteer op:
31 maart 2018 08:40
Ik h waarschijnlijk een berichtje gemist, maar geen fellini dit Vlaamse voorjaar?
Ik vind dat stuyven echt weer stap gemaakt heeft, nog niet de absolute top maar rijdt sterk!
31 maart 2018 08:41
Geen idee wat er met Felline aan de hand is. Sinds begin vorig jaar laat hij werkelijk niets meer zien. Blessures? Mentaal? Was een favorietje van me maar dit is zo jammer :(
31 maart 2018 08:45
Volgens Procyclingstats komt Felline wel aan de start van de belangrijkse klimklassiekers AGR, LBL en de Waalse Pijl. Hope so!

Om te reageren moet je ingelogd zijn.