Koster met vertrouwen naar de Omloop
foto: Rabobank (archief)
dinsdag 21 februari 2017 om 17:15

Koster met vertrouwen naar de Omloop

Nederlands kampioene Anouska Koster kijkt uit naar het Belgische openingsweekend. Zaterdag rijdt ze de Omloop Het Nieuwsblad en daar hoopt de renster van WM3 mee te doen in de finale. Begin februari ging ze het parcours al eens verkennen. Marianne Vos doet niet mee zaterdag: zij begint haar seizoen een week later in Strade Bianche.

‘Koers moet me liggen’
Koster doet haar verhaal op Facebook. “De route is grotendeels gelijk aan vorig jaar. Toch is het goed om de plaatsen die bepalend kunnen zijn nog eens te bekijken”, legt ze uit waarom ze in haar eentje het parcours is gaan verkennen. “Deze koers moet me liggen. En m’n vorm is oké. We hebben net een goed trainingskamp in Spanje afgewerkt. Zaterdag zal blijken hoe ik ervoor sta ten opzichte van de rest.”

RIDE Magazine
6 Reacties
Sorteer op:
21 februari 2017 18:16
Lekker random haha, ineens één artikel over het vrouwenwielrennen. Gaan jullie dit nu vaker doen? Dan vind ik het best, maar als we heel zelden een artikel over vrouwenwielrennen krijgen dan is het wel een beetje apart.
21 februari 2017 18:41
Het vrouwen seizoen is ook nog niet echt begonnen. Paar kleine wedstrijden maar nog niet echt waar de toppers tegen elkaar strijden. De Omloop is voor hun de 1e serieuze wedstrijd.
21 februari 2017 19:01
Ik vind dat de berichtgeving over het vrouwenwielrennen de laatste tijd wel is verbeterd hoor. Het is nog niet altijd even consistent (soms wel een volgtopic, soms niet), maar er zit zeker vooruitgang in!
21 februari 2017 19:20
Ben meer benieuwd of puck moonen in gp samyn voor of na 10 km afstapt.
22 februari 2017 09:39
Deze ploeg is toch aardig verzwakt door vertrek Van der Breggen, Ferrand Prevot en Brand. Alles zal nu op Vos en Niewiadoma neerkomen. Koster is een leuke renster, maar internationaal natuurlijk echt geen echte topper.
22 februari 2017 10:39
Wat niet is kan nog komen. Ze heeft er de mentaliteit voor en kan afzien.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.