Lance Armstrong: “Deze Amstel Gold Race is de beste koers die ik ooit gezien heb”
foto: Cor Vos
zondag 21 april 2019 om 18:58

Lance Armstrong: “Deze Amstel Gold Race is de beste koers die ik ooit gezien heb”

Voor veel Nederlanders was de Amstel Gold Race er een om nooit te vergeten, maar reacties op social media laten zien dat ook wereldwijd genoten is van de Nederlandse klassieker. Lance Armstrong bijvoorbeeld, die het de beste wielerwedstrijd ooit noemt.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“De Amstel Gold Race van vandaag was zonder twijfel de beste wielerwedstrijd die ik ooit gezien heb. Absoluut ongelooflijk! Gefeliciteerd Mathieu van der Poel”, schrijft Armstrong op Twitter.

Het regent felicitaties en superlatieven over de wedstrijd die gewonnen werd door de Nederlands kampioen. Onder meer het uitbundige commentaar van L1 Radio (Sander Kleikers en Aart Vierhouten), NPO Radio 1 (Gio Lippens) en de Italiaanse Eurosport worden massaal gedeeld. “Daar is Van der Poel! Mamma mia!”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.