Lars Boom duikt begin oktober al het veld in

Door , zondag 22 september 2019 om 10:02
Lars Boom duikt begin oktober al het veld in

©Cor Vos

Met het einde van de Ronde van Slowakije zat ook het wegseizoen van Lars Boom erop. Maar van veel vakantie is geen sprake, want Boom zal deze winter een gevuld veldritprogramma afwerken. Op 5 oktober begint hij eraan in Meulebeke.

Lars Boom wisselt van shirt. Hij ruilt zijn Roompot-Charles outfit in voor een van Charles, wat hij ook in januari droeg in de crossen die hij reed. Opvallend: Boom duikt deze winter veel sneller het veld in dan de voorbije jaren. Deels omdat dat contractueel zo is vastgelegd (Boom moet minstens 10 crossen afwerken in Charles-shirt), deels omdat hij ook zelf opnieuw meer zin heeft in veldrijden.

De voormalige wereldkampioen begint eraan op zaterdag 5 oktober in de Ethias Cross van Meulebeke. Voorlopig staan ook al de wedstrijden van Kruibeke (Ethias Cross, zaterdag 12 oktober), Gieten (Superprestige, zondag 13 oktober), Ardooie (donderdag  17 oktober) en de Nacht van Woerden (dinsdag 22 oktober) op zijn programma. In die Nacht van Woerden zal trouwens ook Mathieu van der Poel zijn CX-seizoen aanvatten.

Duik met WielerFlits-veldritgids het CX-seizoen in

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.