Lars van der Haar verlengt zijn contract bij Telenet Fidea Lions
foto: PhotoPress.be
donderdag 22 november 2018 om 16:54

Lars van der Haar verlengt zijn contract bij Telenet Fidea Lions

Lars van der Haar zal tot eind 2020 in het tenue van Telenet Fidea Lions crossen. Dat heeft de veldritploeg laten weten in een persbericht. De 27-jarige Nederlander koerst sinds 1 januari 2017 voor de formatie van sportief manager Sven Nys.

Van der Haar is naar eigen zeggen blij met zijn contractverlenging. “Ik voel me als renner helemaal op mijn plek bij Telenet Fidea Lions. Het is een fijn en professioneel team, met een duidelijke manier van werken die bij me past. Ik ben dan ook erg gelukkig dat ik nog langer mag samenwerken met de ploeg en mijn teamgenoten.”

Nys is eveneens in zijn nopjes. “Het is fijn dat er langs beide kanten zoveel vertrouwen is. Lars is een echte teamspeler, die al bewezen heeft én de komende jaren zal blijven bewijzen dat hij zijn plaats binnen de top-5 van de wereld waard is.”

Goed op dreef
Van der Haar is de afgelopen weken goed op dreef. Zo won hij dit veldritseizoen al twee wedstrijden. Hij was de beste in de Brico Cross van Geraardsbergen, terwijl hij eveneens zegevierde in de Nacht van Woerden. Hij eindigde onlangs ook op het podium van de Wereldbekercross in Tabor.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.