Lars van der Haar: “We gaan de goede kant op”
foto: Marcel Koch
zondag 9 oktober 2016 om 18:52

Lars van der Haar: “We gaan de goede kant op”

In Ronse ging het na afloop vooral over het materiaalpech van kemphanen Wout van Aert en Mathieu van der Poel. In hun kielzog reed Lars van der Haar naar een verdienstelijke zesde plek. “Het was een goede cross en daar ben ik heel erg tevreden mee”, laat hij na afloop weten aan WielerFlits.

Goed gevoel
Voor de Europees kampioen van Giant-Alpecin was het zijn tweede optreden in het veld, na zijn tiende stek in Gieten vorige week. “Ik heb de voorbije week hard gewerkt. Dan is het heel positief als je op zondag toch een goed resultaat rijdt. Ik was van te voren juist wat onzeker over hoe dat zou resulteren in de wedstrijd, omdat ik me wat vermoeid voelde. Dit resultaat komt eerder dan ik had verwacht, maar je hoopt er natuurlijk wel altijd op. We gaan de goede kant weer op. Volgende week in Zonhoven krijgen we naar mijn mening het mooiste parcours van het jaar. Ik hoop daar top-5 te halen en ben heel erg benieuwd of dat lukt.”

RIDE Magazine
4 Reacties
Sorteer op:
9 oktober 2016 20:13
Van plek 10 naar 6 in een week is mooie progressie!
9 oktober 2016 20:31
Hij komt er wel door. Of hij aan kan sluiten bij het niveau van van der Poel en van Aert? Laten we het hopen. Wel blij dat een crosser mijn mening bevestigd: Zonhoven is de mooiste van allemaal.
9 oktober 2016 23:04
Is er een reden waarom het vormpeil van Van der Haar achter zou lopen bij de rest van het veld?
10 oktober 2016 07:45
@dikkechaap
Heeft net een blessure achter de rug

Om te reageren moet je ingelogd zijn.