zondag 16 september 2018 om 17:31

Lars van der Haar wint seizoensopener: “Heel mooi om zo te beginnen”

Lars van der Haar is de winnaar geworden van de openingswedstrijd van het Belgische veldritseizoen. De renner van Telenet Fidea Lions kwam op de Muur van Geraardsbergen twee ronden voor het einde aan de leiding na pech van leider Wout van Aert. “Heel mooi om zo te beginnen”, zei hij na afloop tegen WielerFlits.

RIDE Magazine
5 Reacties
Sorteer op:
16 september 2018 18:05
Twee woorden "heerlijk eerlijk"
16 september 2018 21:13
Wat bijblijft van Lars van der Haar

Vandaag ging Lars als winnaar over de streep in Geraardsbergen. De pech van Van Aert was dit keer eens het geluk voor de sympathieke doorzetter van der Haar.

Maar ook zonder pech kon Lars de betere zijn van Wout van Aert. Mij blijft de schitterende overwinning bij in het Europese kampioenschap van 7 november 2015 waarbij van Aert aanvankelijk de leiding nam, maar waarbij Lars zijn voorsprong ongedaan maakte en de Europese titel hem wachtte.
Uitslag Europees kampioenschap 07-11-2015

1. Lars van der Haar
2. Wout van Aert
3. Kevin Pauwels.
16 september 2018 22:50
Van Der Haar is ook de enige die, wanneer hij zich op het terrein van De Grote Twee begeeft, ze dan ook echt bestookt en pijn kan doen. Voor mij een levendig moment was zijn snoeiharde demarrage op de Koppenberg zo halfweg koers. Terwijl Wout en Matje daar zwoegend naar boven krasselden kwam hij er op het kantje aan dubbele snelheid overheen.
17 september 2018 07:57
Lars kan dit seizoen wel eens flink gaan oogsten omdat zijn focus en kwaliteiten 100% in het veld liggen. Zijn twee grootste concurrenten kennen toch een andere voorbereiding. Daarnaast heeft ie ook een fijne ploeg waarhetzelfde voor geldt.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.