Laurens de Plus: “Weekend om nooit te vergeten”

zondag 7 juli 2019 om 18:07

Laurens De Plus maakt de tijd van zijn leven mee. “Gisteren passeerden we voor mijn deur (in Ninove, red), vandaag winnen we de ploegentijdrit. Dit is een weekend om nooit meer te vergeten”, glunderde de 23-jarige Oost-Vlaming.De Plus stond WielerFlits te woord tijdens het losrijden op de rollen. “Mijn benen doen echt zeer”, was het eerste wat hij vertelde. “Maar dit is een onbeschrijflijk gevoel. We zaten na de overwinning van Mike gisteren in de goede flow. Dat zag je ook aan Mike zelf, die in de ploegentijdrit boven zichzelf uitsteeg. Alles verliep gewoon super gemakkelijk.”

“We hebben de tijdrit van ons leven gereden. Dit is een weekend om nooit te vergeten. Met dank aan het hele team, inclusief de staf en de ploegleiding. We hebben hier echt naar toegewerkt. Denk maar aan onze training woensdag op het vliegveld in Ossendrecht. Misschien maakt dat wel het verschil met andere teams.”

“We hadden dit weekend met stip aangeduid en kijk, we hebben na twee ritten al tien procent van alle etappes gewonnen”, glunderde De Plus. “Ook voor onze kopman Steven Kruijswijk is het wellicht zijn beste Tourstart ooit. Dit is een mooi begin.”

Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.