Lawrence Naesen is weer aan het trainen

maandag 14 maart 2022 om 16:08
Lawrence Naesen is weer aan het trainen

foto: Cor Vos

Goed nieuws vanuit het kamp van AG2R Citroën. Lawrence Naesen is, goed twee weken nadat hij zijn sleutelbeen brak in Omloop Het Nieuwsblad, weer volop aan het trainen. De 29-jarige renner werkt in de Vlaamse Ardennen verder aan zijn basis en hoopt zo snel mogelijk weer een rugnummer op te spelden.

Voor Naesen kwam er ruim twee weken geleden al vroeg een einde aan Omloop Het Nieuwsblad. De renner van AG2R Citroën kwam vroeg in de wedstrijd ten val, waarna hij de strijd staakte. Meteen daarna werd er gevreesd voor een sleutelbeenbreuk. Onderzoek in het ziekenhuis wees even later uit dat die vrees terecht bleek.

Een bittere pil voor Naesen en zijn ploeg AG2R Citroën, maar de teleurstelling heeft nu plaatsgemaakt voor optimisme. “Na mijn operatie kon ik al snel weer beginnen met fietsen op de hometrainer. Op 7 maart zat ik voor het eerst weer op de wegfiets. Ik werk in de Vlaamse Ardennen nu verder aan mijn voorbereiding”, laat de renner weten in een perscommuniqué.

Naesen hoopt zo snel mogelijk zijn rentree te maken in het peloton, al kan hij er nog geen datum op plakken. “Ik hoop zo snel mogelijk weer in vorm te raken”, klinkt het.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Wielernieuws

Materiaalzone