Lefevere: “Mooie eerste Tourweek”
zondag 11 juli 2010 om 09:13

Lefevere: “Mooie eerste Tourweek”

Voor Quick-Stepmanager Patrick Lefevere zijn het mooie dagen in de Tour de France. Gisteren pakte Sylvain Chavanel zijn tweede overwinning en nam daarbij ook voor de tweede maal het geel. Verder kreeg de andere Franse renner van Quick-Step Pineau de bolletjestrui nog steviger om zijn schouders. “Dit is onvergetelijk”, reageerde Patrick Lefevere tegenover Sporza.

De baas van Quick-Step kon zelf de overwinning niet meemaken omdat hij in België was voor de verjaardag van zijn vrouw. Maar blij was de Belg zeker. “Zelden hadden we met onze ploeg zo’n mooie Tour vanaf de eerste week.Met Boonen en Virenque heb ik ook al mooie dagen beleefd in Frankrijk, maar ik sta met open mond te kijken naar de prestaties van deze onthoofde ploeg.”

Nu Chavanel chloreert in de Tour de France is het de vraag of hij bij Quick-Step blijft, de Fransman is einde contract. “Sylvain wil heel graag bij ons blijven, en ik wil hem heel graag houden. Maar alles is een kwestie van budget. Ik wil niet blijven janken, maar er zal toch nog wat geld moeten bijkomen, anders wordt het moeilijk.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.