Lotto-Belisol bevestigt komst van Sander Armée
donderdag 15 augustus 2013 om 12:08

Lotto-Belisol bevestigt komst van Sander Armée

Lotto Belisol

foto: Sirotti

Lotto-Belisol heeft op haar website bevestigd dat Sander Armée is vastgelegd voor volgend seizoen. Dit nieuws was al langer bekend, maar tot vandaag nog niet officieel bekendgemaakt door de Belgische WorldTour-formatie. Armée komt over van Topsport Vlaanderen-Baloise en tekent bij Lotto een contract voor twee seizoenen.

De 27-jarige Belg is bezig aan zijn vierde profseizoen, en zit momenteel in de lappenmand na een zware val in de Tour de Wallonie waarin hij zijn halswervel brak. In het voorjaar was hij nochtans goed op dreef met een vijfde plek in de GP Marseillaise, een achtste plaats in de Routa del Sol en een zesde stek in de Volta Limburg Classic.

Voor Lotto-Belisol is hij alweer de vijfde aanwinst voor 2014. Verder gaat het gerucht dat de Belgische ploeg hengelt naar de diensten van klassementsrenner Maxime Monfort (RadioShack-Leopard). Voorlopig is er nog geen nieuws over renners die vertrekken bij de Belgische formatie.

Inkomende transfers Lotto-Belisol 2013 > 2014
Sander Armée < Topsport Vlaanderen-Baloise Kris Boeckmans < Vacansoleil-DCM Vegard Breen < Joker-Merida Sean De Bie < Leopard Trek CT Tony Gallopin < RadioShack-Leopard

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.