LottoNL-Jumbo heeft de ploeg voor Tour of Britain op papier
foto: LaPresse/Gian Mattia D'Alberto
zaterdag 1 september 2018 om 13:03

LottoNL-Jumbo heeft de ploeg voor Tour of Britain op papier

LottoNL-Jumbo heeft de selectie bekendgemaakt waarmee de ploeg morgen aan het vertrek staat van de Tour of Britain. Primož Roglič hervat er zijn seizoen, nadat hij tijdens de Clásica San Sebastián voor het laatst aan de start verscheen. De nummer vier uit de Tour de France maakte onlangs bekend dat hij het WK tijdrijden dit jaar overslaat en zich te focussen op de wegwedstrijd.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!
Roglič was in de maand augustus op hoogtestage in het Oostenrijkse Kühtai. Hij kampte de afgelopen weken met een blessure aan zijn elleboog. Naast de Sloveen maken ook de Nederlanders Koen Bouwman, Pascal Eenkhoorn en Jos van Emden deel uit van de selectie. De Amerikaan Neilson Powless en de Belg Maarten Wynants maken de ploeg compleet.

LottoNL-Jumbo voor de flag-gb Tour of Britain
flag-si Primož Roglič
flag-nl Koen Bouwman
flag-nl Pascal Eenkhoorn
flag-nl Jos van Emden
flag-us Neilson Powless
flag-be Maarten Wynants

RIDE Magazine
7 Reacties
Sorteer op:
1 september 2018 13:27
Aardige ploeg voor de ploegentijdrit
1 september 2018 13:46
Ben benieuwd ... vorig jaar was Primoz hier niet top. Zelfde voorbereiding en dan alleen nu ook nog eens de pech van die blessure. Vrees dat hij hier geen rol van betekenis gaat spelen. Ook nog eens geen sprinter mee. Hopelijk lekker aanvallend koersen dan maar en hopen op een etappezege.
    1 september 2018 15:11
    Voorbereidingskoers geen probleem als hij eens niet wint
1 september 2018 14:02
Die elleboog heeft hem alleen belemmerd om te rijden op de tijdritfiets. Tijdens het normale fietsen volgens mij niet.
1 september 2018 15:24
Tja, schiet niet op. Ze moeten op de weg rijden, niet op papier.
1 september 2018 17:01
Maar doet Roglic dan ook niet mee aan het WK ploegentijdrit? Boom vertelde laatst dat dat wel belangrijk was binnen de ploeg. En Roglic is wel een goede daarvoor lijkt me.
1 september 2018 23:20
Leuk dat ze Powless meenemen!

Om te reageren moet je ingelogd zijn.