Maaskant tekent voor 2 jaar extra bij Garmin-Chipotle
woensdag 16 juli 2008 om 19:26

Maaskant tekent voor 2 jaar extra bij Garmin-Chipotle

Tijdens de rustdag heeft Martijn Maaskant zijn contract met de Amerikaanse ploeg met twee jaar verlengd. Dit seizoen was zijn eerste als prof, nadat hij van het Rabobank Continental Team overkwam. Hij viel op met een vierde plaats in Parijs-Roubaix, maar overwinningen wist hij niet te boeken. In 2007 was hij nog goed voor vijf eerste plaatsen.

Hieronder volgt een interview van zijn eigen site, www.martijnmaaskant.nl, overigens gepubliceerd voordat bovenstaand nieuws bekend werd:

R: De eerste tourhelft zit erop, hoe heb jij je debuut beleefd?
M: Ik had in de eerste week toch een aantal moeilijke momenten, maar ik ben er doorheen gekomen en voel me eigenlijk steeds sterker worden!

R: Je ploeggenoot Vandevelde is één van de revelaties van deze Tour. Hij staat nu derde in het klassement, hoe voelt dat?
M: Ik ben erg blij met het goede rijden van Christian. Het is ook prettig dat ik nu een duidelijke opdracht heb, werken voor Vandevelde.

R: Betekent dit dat we je niet in de aanval zullen zien?
M: Nee! Ik heb zeker nog de ambitie om zelf een keer mee in de aanval te zitten. Maar dit hangt ook af van het klassement van Vandevelde!

R: Wat zijn de verdere doelen van Garmin-Chipotle in deze Tour?
M: We gaan nog op jacht naar een etappezege en natuurlijk een goede klassering in het algemeen klassement met Vandevelde!

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.