Malori mogelijk snel terug naar Italië voor verder herstel

dinsdag 2 februari 2016 om 14:31
Malori mogelijk snel terug naar Italië voor verder herstel

Foto: Sirotti

Movistar bekijkt de komende dagen wanneer Adriano Malori terug kan keren naar Italië. De 28-jarige renner verblijft na zijn zware val in de Ronde van San Luis momenteel nog in een kliniek in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires en daar verloopt zijn herstel volgens schema, laat zijn ploeg in een nieuwe medische update weten.

“Zijn conditie blijft verbeteren. Hij is nu volledig bij bewustzijn en helder”, meldt Movistar op de website. “Het gevoel dat hij heeft in zijn ledematen en de manier waarop hij reageert op externe prikkels zijn normaal. Hij is vrijdag met succes geopereerd en voortdurend in het bijzijn van zijn familie. Adriano’s herstel verloopt volgens het normale patroon in dit soort gevallen. De komende dagen evalueren we zijn situatie met het oog op zijn mogelijke transfer naar Italië.”

Chad Haga al even op de fiets
Ook Chad Haga, de zwaarst getroffen renner tijdens de aanrijding van de ploeg van Giant-Alpecin, is aan de beterende hand. De Amerikaan zat vandaag zelfs voor het eerst op de spinningfiets om zijn benen even los te maken. “Het was maar dertig minuten en heel langzaam en rustig”, meldt hij op Twitter. “Het gaat elke dag beter.”

Dit artikel delen:

2 Reacties

aardappeljager 2 februari 2016 om 15:52

Zet hem op Adriano en Chad. Altijd goed om positieve berichten te krijgen

0
Tinkerbell 2 februari 2016 om 19:00

Hopelijk mag Malori snel terug naar Italië. Lijkt me ook voor hem fijner om in eigen omgeving verder te herstellen

0

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Wielernieuws

Materiaalzone