Manager Cant opgepakt na vechtpartij op WK

zaterdag 3 februari 2018 om 21:12
Manager Cant opgepakt na vechtpartij op WK

foto: Orange Pictures / Jos Kafoe

Na de huldiging van wereldkampioene Sanne Cant is het tot een handgemeen gekomen tussen haar teammanagers Philip en Christoph Roodhooft en de beveiliging. Ook de Belgische bondscoach Sven Vanthourenthout was aanwezig bij dit incident, waarbij een aantal rake klappen vielen. Dit vertellen getuigen aan Sporza.

Volgens bronnen wilden de broer van Cant en haar mecanicien achter het podium om Cant te feliciteren met haar behaalde wereldtitel, maar zij hadden hiervoor niet het juiste pasje. Het bemiddelen van haar teammanagers zorgde uiteindelijk voor een handgemeen.

Philip Roodhooft kreeg van de “abnormaal agressieve” beveiliging een aantal rake klappen, waardoor hij een blauw oog en een dikke lip opliep. Roodhooft werd opgepakt, maar even later weer vrijgelaten. De politie heeft zich inmiddels verontschuldigd, maar met de security is de manager van Mathieu van der Poel en Cant nog niet klaar: “Dit kan ik niet zomaar laten passeren en ik dien dan ook een klacht in.”

Dit artikel delen:

51 Reacties

yougo1983 6 februari 2018 om 19:45

@TanKing tnx voor het delen maar verder hoeft er niemand te oordelen. Dat doet de rechter wel indien nodig. #stormineenglaswater

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.