Marianne Vos slaat dubbelslag in Lotto Belgium Tour

Marianne Vos slaat dubbelslag in Lotto Belgium Tour

foto: Marce Koch

woensdag 6 september 2017 om 17:18

De eerste rit in lijn in de Lotto Belgium Tour heeft een zege opgeleverd voor Marianne Vos. Onze 30-jarige landgenote van WM3 was in de straten van Meerbeke de snelste in de massasprint. Ze liet klassementsleidster Jolien D’Hoore en Coryn Rivera van Sunweb achter zich. Vos neemt door haar zege ook de leiderstrui over van D’Hoore.

Dit artikel delen:

5 Reacties

Jack_Ace 6 september 2017 om 17:48

Als Marianne zelfs weer massasprints gaat winnen dan is ze echt weer terug op haar niveau!

rahimns 6 september 2017 om 18:15

In deze vorm weer kandidaat voor de wereldtitel…. blij dat ze weer helemaal terug is. Heeft ondertussen ruim 160 overwinningen op haar naam staan (alleen op de weg)… indrukwekkend hoor

runner_123 6 september 2017 om 19:15

Weet niet of je dit een massasprint kan noemen. De nummer 14 eindigt op 49seconde? zie: http://www.wm3procycling.com/nl/5/news/186/Marianne-Vos-grijpt-met-sterk-team-de-macht-in-Belgium-Tour.html voor een beter wedstrijdverslag.

Hoebele 6 september 2017 om 19:18

Het WK is in zicht en dus komen de Amerikanen in vorm: 4 in top-10 (onder wie 3 WK-gangers).
Ik denk dat het te vroeg is om te stellen dat Vos weer helemaal terug is. Het WK is 1,5 keer zo lang als deze rit en met een stuk meer hoogtemeters en meer tegenstand.

Mwielerfan 6 september 2017 om 23:21

Vos wint tot nu toe dit jaar vooral vlakke kortere wedstrijden in een sprint. Dat ze in wf live als kopvrouw voor de wk werd gezien lijkt me nogal positief. Zeker bij de vrouwenteam er minder gecontroleerd en meer gekoersd. Dus een te zware wedstrijd. Misschien is ze een goede ploegmaat of een joker om in het peloton achter de hand te houden voor als het toch wel weer samenkomt. Of misschien mee 80k voor de finish in een grotere groep die wegrijdt, zoals in Rio.
Ik verwacht dat het een tussen vdb en van vleuten gaat, met deignan en een van de Italiaanse

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.