Marianne Vos toch aan de start in Wereldbekercrossen Pontchâteau en Hoogerheide
foto: PhotoPress.be
donderdag 27 december 2018 om 09:11

Marianne Vos toch aan de start in Wereldbekercrossen Pontchâteau en Hoogerheide

Marianne Vos zal in januari toch wel starten in de Wereldbekercrossen in het Franse Pontchâteau en in het Nederlandse Hoogerheide. De veldrijdster van WaowDeals heeft zichzelf als doel gesteld de Wereldbeker te winnen. “Ik was niet van plan alle Wereldbekercrossen te rijden, maar nu ik er zo goed voor sta, zal ik toch starten in Pontchâteau en Hoogerheide”, vertelt de zevenvoudig wereldkampioen veldrijden aan Het Nieuwsblad.

Sanne Cant bewandelt waarschijnlijk de omgekeerde weg. Waar Cant aan het begin van het seizoen van plan was om in alle Wereldbekercrossen te starten, twijfelt ze nu over haar deelnames: “Daar komt misschien verandering in. Na de kerstperiode zal ik kijken hoe ik mijn programma aan kan passen richting het WK. Al wil ik ook graag mijn tweede plaats in de Wereldbeker behouden.

Vos vergrootte met haar winst in de Wereldbekercross in Heusden-Zolder haar voorsprong met vijftien punten op naaste belaagster Cant. Het gat tussen de Nederlandse en Belgische bedraagt nu 56 punten met nog twee crossen te gaan.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.