Martin Laas klopt Raymond Kreder in Tour of Thailand
Raymond Kreder - foto: SEG Cycling
woensdag 4 april 2018 om 10:00

Martin Laas klopt Raymond Kreder in Tour of Thailand

Martin Laas heeft in Nakhon Ratchasima de vierde etappe gewonnen van de Tour of Thailand. De 24-jarige Est van de continentale formatie Illuminate was de snelste in de massasprint. Raymond Kreder, zondag winnaar van de openingsrit, eindigde op de derde plaats.

De vierde etappe over 183,4 kilometer startte bij het pretpark Scenical World Khao Yai. De rit begon heuvelachtig, maar het tweede deel naar aankomstplaats Nakhon Ratchasima was nagenoeg vlak en leende zich uitstekend voor een massasprint.

Warm
De weersomstandigheden waren pittig voor de renners, want de thermometer gaf zo’n 35°C aan. Vier renners kleurden de vlucht van de dag. Ze pakten maximaal twee minuten voorsprong, maar het peloton hield hen binnen schootsafstand. In de finale werden de vluchters teruggepakt en was het sprinten geblazen. Daarin toonde Laas zich de snelste.

De koppositie van Benjamin Dyball in het algemeen klassement kwam niet in gevaar, de 28-jarige Australiër eindigde de vierde rit in de buik van het peloton. Daardoor mag hij morgen opnieuw in de leiderstrui aan het vertrek staan. De Tour of Thailand duurt nog tot en met vrijdag.

RIDE Magazine
1 Reacties
Sorteer op:
4 april 2018 12:19
Deze jongen is razendsnel, maar het is zonde dat hij er op de eerste beste verkeersdrempel altijd al afgereden wordt. Na een teleurstellend jaar bij Delko rijdt die nu in Amerika. Benieuwd wat hij in die rondjes daar kan laten zien.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.