Martin Toft Madsen en Rasmus Quaade winnen Duo Normand
Rasmus Quaade in 2015 namens Cult - foto: ASO
zondag 23 september 2018 om 18:04

Martin Toft Madsen en Rasmus Quaade winnen Duo Normand

De overwinning in Duo Normand is gegaan naar de Deense stoomlocomotieven Martin Toft Madsen en Rasmus Quaade. De ploegmaats van BHS-Almeborg-Bornholm legden het 51 kilometer lange parcours rondom Marigny af in één uur, één minuut en 55 seconden.

Landgenoten Emil Nygaard Vinjebo en Caspar Folsach van ColoQuick gaven in de koppeltijdrit 43 seconden toe op de winnaars. Thuisrijders Bruno Admirail en Jérémy Roy van Groupama-FDJ eindigden als derde op 52 seconden.

Madsen en Quaade volgen op de erelijst Anthony Delaplance en Pierre-Luc Périchon op. De Fransen werden vandaag vierde op ruim twee minuten. Nederlandse inbreng was er ook: namens BEAT reden Piotr Havik en Daniel Abraham Gebru naar de achtste plaats.

RIDE Magazine
5 Reacties
Sorteer op:
23 september 2018 19:58
Nu er geen WK tijdrijden meer zal zijn zou ik het mooi vinden als Duo Normand zich omvormd tot een driedaagse tijdrit wedstrijd er op dag één een ploegentijdrit is, op dag twee een koppeltijdrit en dag drie een individuele tijdrit. Met een klassement aan de drie dagen gekoppeld.
    24 september 2018 07:55
    Leuk plan, moeten ze alsnog wel een ander plekje op de kalender gaan zoeken willen ze een beetje knappe tijdrijders aan de start krijgen. Wellicht een combi maken met Chrono des Nations.
23 september 2018 21:11
huh, Quade? volgens het lijstje is het Pedersen... effe checken
23 september 2018 23:18
Jammer dat de uitslag alleen de teamnaam is
24 september 2018 07:21
Organiseer je een wedstrijd, die superveel historie heeft, en uniek is in zijn opzet... En dan doen er welgeteld 11 teams (22man) mee.
Er zijn in Frankrijk 7 World-Tour- en Procontinental teams. En slechts 2 daarvan staan aan de start.
Misschien ligt het aan mij, maar ik vind dat beide behoorlijk karig....

Om te reageren moet je ingelogd zijn.