Matej Mohoric: “Gewonnen voor mijn vriend Gino”
foto: Cor Vos
zondag 18 juni 2023 om 15:11

Matej Mohoric: “Gewonnen voor mijn vriend Gino”

Matej Mohoric boekte vanmiddag een emotionele zege in de Ronde van Slovenië. De Sloveen won in Novo Mesto en eerde daarna zijn overleden ploeggenoot Gino Mäder.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Het plan was om te winnen voor Gino”, vertelt hij na afloop. “De klim paste perfect bij me en heb alles gegeven. Filippo was de enige die me kon volgen, waarna ik hem in de afdaling nog op achterstand probeerde te rijden. Helaas was de afdaling tekort.”

“Het was een emotionele week”, sluit Mohoric af. “Ik ben blij dat ik voor hem heb kunnen winnen vandaag. Hij had dit heel mooi gevonden. Het enige waar ik me vandaag mee bezighield, was alles geven op de weg.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.