Mathieu van der Poel domineert ook in koninginnenrit BeMC
foto: Cor Vos
zaterdag 11 mei 2019 om 14:36

Mathieu van der Poel domineert ook in koninginnenrit BeMC

Mathieu van der Poel weet niet van ophouden. De alleskunner van Corendon-Circus heeft in de Belgian Mountainbike Challenge naast de eerste en tweede etappe nu ook de derde etappe op zijn naam geschreven. Van der Poel rondde in de koninginnenrit een solo van meer dan veertig kilometer winnend af. 

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!
De Nederlander Hans Becking eindigde achter Van der Poel opnieuw op de tweede plaats. Ditmaal moest Becking bijna tweeënhalve minuut toegeven op de winnaar. De pas 19-jarige Belg Timo Kielich eindigde dan weer tweeënhalve minuut achter Becking: hij eindigde op de derde plaats. Quinten Hermans, die gisteren nog naar de derde plaats reed, stapte halverwege koers af.

Zondag eindigt de Belgian Mountainbike Challenge met een nieuwe etappe. De eindzege lijkt Van der Poel bijna niet meer te kunnen ontgaan.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.