Mathieu van der Poel grote slokop in BeMC
foto: Cor Vos
zondag 12 mei 2019 om 13:23

Mathieu van der Poel grote slokop in BeMC

Mathieu van der Poel heeft geen kruimels achtergelaten voor zijn concurrenten in de Belgian Mountainbike Challenge. De renner van Corendon-Circus heeft ook de vierde en laatste etappe op zijn naam geschreven. Van der Poel is uiteraard ook eindwinnaar.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Van der Poel reed in omgeving van La-Roche-en-Ardenne pas zijn eerste mountainbikewedstrijd van het seizoen, maar aanpassingsproblemen had de 24-jarige alleskunner niet. Zo won hij donderdag al de proloog, ondanks het feit dat hij door een trekker werd opgehouden.

De Belgian Mountainbike Challenge staat voor de kopman van Corendon-Circus in het teken van de eerste wereldbekerwedstrijd van het seizoen. Op 17 mei staat Van der Poel namelijk aan het vertrek van de wereldbekermanche in Albstadt.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.