Mathieu van der Poel kent ploeggenoten voor Ronde van Zwitserland
foto: Cor Vos
vrijdag 4 juni 2021 om 14:52

Mathieu van der Poel kent ploeggenoten voor Ronde van Zwitserland

Mathieu van de Poel weet met wie hij de Ronde van Zwitserland gaat rijden. Alpecin-Fenix maakte vandaag de selectie voor de Zwitserse WorldTour-koers bekend. De Nederlands kampioen krijgt onder meer Xandro Meurisse en Silvan Dillier met zich mee.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Naast de Belg en de Zwitser zijn ook de Belgen Floris De Tier en Otto Vergaerde, de Tsjech Petr Vakoc en de jonge Brit Ben Tulett opgeroepen voor de wedstrijd die aanstaande zondag al begint.

Voor Van der Poel is het zijn eerste wedstrijd op de weg sinds de Ronde van Vlaanderen, waarin hij in de slotmeters werd geklopt door de Deense renner Kasper Asgreen. In de tussentijd was de renner nog te zien in een aantal mountainbikewedstrijden en ging hij op hoogtestage naar La Plagne.

flag-be Alpecin-Fenix voor flag-ch Ronde van Zwitserland (6-13 juni)
flag-be Otto Vergaerde
flag-be Floris De Tier
flag-cz Petr Vakoc
flag-nl Mathieu van der Poel
flag-gb Ben Tulett
flag-ch Silvan Dillier
flag-be Xandro Meurisse

RIDE Magazine
1 Reacties
Sorteer op:
4 juni 2021 16:59
Wat is met Roy Jans aan de hand , hij staat nergens bij Alpecin-Fenix op de deelnemerslijsten maar er staat langs het Albertkanaal geen leuke tekst in gele letters op het wegdek .

Om te reageren moet je ingelogd zijn.