Mathieu van der Poel niet naar Tokio
foto: Orange Pictures
woensdag 2 oktober 2019 om 13:42

Mathieu van der Poel niet naar Tokio

Mathieu van der Poel reist deze week niet af naar Tokio voor het mountainbike test-event. De Nederlander zou zondag deelnemen aan een proefwedstrijd op het Olympische mountainbikeparcours. Wel staat de Nederlander donderdag aan de start in de Sparkassen Münsterland Giro. Zijn ploeg Corendon-Circus maakte dat zojuist bekend. 

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!
“Op die manier vermijden we extra belasting voor Mathieu door alweer een wedstrijd op een ander continent en bijgevolg ook weer een jetlag”, licht het management van de coureur toe over de keuze om MVDP niet naar Japan te sturen. De Nederlander reist wel af naar Duitsland, om daar zijn wegseizoen af te sluiten. “We willen hem de kans geven om een uitstekend wegseizoen in schoonheid af te sluiten.”

Na de Sparkassen Münsterland Giro zit het wegseizoen er voor de Nederlander op, alvorens hij na een rustperiode begint aan zijn veldritseizoen.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.