Mathieu van der Poel ongrijpbaar in Parijs-Roubaix, nuchtere reacties en ‘Yes, Chicane’
foto: Cor Vos
maandag 8 april 2024 om 19:45

Mathieu van der Poel ongrijpbaar in Parijs-Roubaix, nuchtere reacties en ‘Yes, Chicane’

Podcast Mathieu Van der Poel won zondag voor de tweede keer Parijs-Roubaix. Na een imposante solo van bijna zestig kilometer, had hij op de Velodrôme van Roubaix precies drie minuten voorsprong op zijn naaste drie belagers. Na afloop van de historische prestatie van de wereldkampioen, staan we daar uiteraard uitgebreid bij stil in de WielerFlits Podcast.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Maxim, Raymond en Youri bespreken met elkaar wat hen is opgevallen in de Hel van het Noorden. Uiteraard was dat de unieke prestatie van MVDP, maar ook de sublieme wedstrijd van Gianni Vermeersch en Alpecin-Deceuninck in het algeheel, krijgt de meer dan terechte aandacht. Milaan-San Remo, de Ronde van Vlaanderen én Parijs-Roubaix winnen in hetzelfde voorjaar, is nog nooit vertoond door één en dezelfde ploeg. Een historische prestatie die we absoluut niet mogen onderbelichten.

Ook is er de nodige aandacht voor andere teams en individuen die opvielen. Per Strand Hagenes en de broers Mick en Tim van Dijke bij Visma | Lease a Bike, de piepjonge Nieuw-Zeelandse revelatie van dit voorjaar Laurence Pithie en uiteraard de veelbesproken chicane. Daarnaast staan onze verslaggevers stil bij de ploegen die tevreden mogen zijn na de kasseienklassiekers, de val in de Ronde van het Baskenland, in welk historisch besef we Van der Poel moeten plaatsen én wie hem in vredesnaam gaat kloppen in de Amstel Gold Race.


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.