Mathieu van der Poel onklopbaar in Tábor: “Trots dat ik hier nog nooit heb verloren”
foto: PhotoPress.be
zaterdag 17 november 2018 om 16:45

Mathieu van der Poel onklopbaar in Tábor: “Trots dat ik hier nog nooit heb verloren”

De zegeteller van Mathieu van der Poel dit seizoen staat op 17 november 2018 al op tien na een nieuwe zege zaterdag in het Tsjechische Tábor. Wederom wist de Nederlander zich al vroeg in de cross te onderscheiden van de rest. In het flashinterview na afloop vertelt de coureur van Corendon-Circus het volgende: “Ik had niet de indruk om er meteen van weg te rijden. Op een stuk waarop ze het niet verwachtten kreeg ik een kloofje, toen kon ik mijn ding doen. Ik had daarna meteen het goede gevoel te pakken.”

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!
“Ik ben mijn eigen tempo gaan rijden. Dat is voor mij het makkelijkst, dan kan ik gewoon mijn eigen lijnen blijven rijden. Tábor is gewoon een rondje dat me heel goed ligt. Vanaf de junioren heb ik hier nog nooit een editie verloren en daar ben ik heel erg trots op. Ik kom hier heel erg graag, ik ben hier voor de eerste keer wereldkampioen bij de elite geworden dus dat is speciaal”, sluit de Europees kampioen tevreden af.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.