Mathieu van der Poel slaat Superprestige-cross in Gieten over
vrijdag 12 juli 2019 om 20:15

Mathieu van der Poel slaat Superprestige-cross in Gieten over

Mathieu van der Poel verschijnt dit jaar niet aan de start van de Superprestige-cross in Gieten, bevestigt hij aan WielerFlits. Naar alle waarschijnlijkheid is de Nacht van Woerden de eerste cross die de Nederlander van Corendon-Circus betwist.

Op 22 september verschijnt de nieuwe najaars-editie van RIDE. In ons najaarsnummer kijken we vooruit naar de periode waarin ploeteren door regen & modder centraal staan. Met o.a. een uitgebreide reportage met gravelaar Niki Terpstra. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting! 

Van der Poel heeft een druk najaar voor de boeg. Op 29 september betwist hij het WK op de weg in Yorkshire, om een week later op 6 oktober het olympische mountainbike-parcours te verkennen. De Superprestige-cross in Gieten (13 oktober) komt daarna te vroeg. De organisatie hoopte de wereldkampioen opnieuw te verwelkomen, maar vist dus achter het net. In het verleden verloor Van der Poel nog nooit in Gieten.

Ook Teunissen mogelijk in Woerden
VdP begint wellicht aan zijn veldritseizoen in de Nacht van Woerden. De C2-veldrit in de provincie Utrecht hoopt ook Mike Teunissen te verwelkomen. De eerste geletruidrager van deze Tour de France heeft een verleden als crosser en showt daar mogelijk het nieuwe tenue van de Jumbo-Visma Academy.

Geef een reactie